keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

KESKIVIIKKO
Pitkästä aikaa ennätän nyt blogia päivittämään. Tässä on taas monenlaisia kortteja ennättänyt viime päivityksen jälkeen tehdä. Olen nyt myös tehnyt itse kukkia, perhosia, tageja ja muita koristeita ja laitan tekemiäni koristeaskarteluja myös ylös tänne blogiin.
Tässä tekemiäni kukkia. Isot kukat on leikattu paperista Tim Holzin stansilla. Pienemmät kukat on kasattu ihan valkoisista valmiista paperikukista ja olen väritellyt niitä Shimmer Blinngz aineilla (pinkki ja vaal.siniset), Distress crackle paint väreillä (tumman sininen kukka ja vaalean.punaiset kukat) sekä tiimarin askartelumaalilla (valkea/kullansävyinen kukka).
9 kommenttia:

 1. Oi tuo hääkortti on hurmaava. Ja miten upeita kukkia olet tehnyt - wautsit!

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti!
  Olet tehnyt kauniita kukkiakin!
  Kysyit, "putkiloista?
  Ovat; copic ciao "täyttöpulloja"

  http://www.paperinauha.fi/v%C3%83%E2%80%9Erit-kyn%C3%83%E2%80%9Et-v%C3%83%E2%80%9Eritystarvikkeet-copic-tayttopullot-c-43_203.html

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän ihania kortteja on syntynyt sinulta viimeaikoina, wau! Kyselit tuossa kukkien ´paksuudesta´, ilmeisesti se sukkapuikolla terälehden kihartaminen yhdessä ruskealla musteella terälehtien väritys tekee paksun vaikutelman kukkiin, kukat ovat ohutta kartonkia, 170:stä.

  VastaaPoista
 4. 失去金錢的人,失去很多;失去朋友的人,失去更多;失去信心的人,失去所有。............................................................

  VastaaPoista
 5. Hei,

  aivan ihania kortteja, saatanpa laittaa tilauksen tulemaan, kiitos serkkuseni vihjeestä!

  VastaaPoista
 6. Heippa serkkuseni :) Sinullakin oma blogi, vau mitä upeita töitä pullollaan! Linkitänpä tämän omaan blogiini niin näen aina uusimmat tuotokset. Terkkuja kaikille!

  VastaaPoista