lauantai 23. tammikuuta 2010

Tässä siis askartelutilani ja säilytyspaikkani:Tässä on pöydällä olevat cricut ja Xyron designrunner. Näistä laitteista tykkään tosi paljon. Tuossa kuvassa näkyy muutama Cricutin kasettikin myös. ja muutama valmis askartelu.Tässä pöydän vieressä tietokonepöydän puolella on tuollainen pieni lokero jossa säilytän 12x12'' papereita ja sitten tuollaisella avattavassa lokerikossa pientä tavaraa: kukkia, koristeita, nauhoja.

Pöydän laatikoissa säilytän papereita ja tarroja.


Pöydän kaapin puolella säilytän ylähyllyllä papereita, sitten alahyllyllä: Cuttlebug + stansseja, kimalleliimoja yms. ja tuossa keltaisessa on leimasimia. ja valmiita leimasinkuvia. Ei vaan kohta sovi tuohon keltaiseen laatikkoon ne.Sitten tässä on erilleen oleva kaappi, jossa yhdessä raidallisessa laatikossa säilytän cricutin kasetteja, avaamattomia mustekasetteja Xyronille ja liimaa ja Fastenateria myös. Muissa laatikoissa ja tuossa kaapissa olevat tavarat on aivan uusia, eli joita en ole vielä käyttänyt. Yhdessä laatikossa on 3d tarroja, yhdessä kukkia, yhdessä nauhoja, yhdessä leimasimia, yhdessä confetteja yms, sitten tuossa pinossa on paperilehtiöitä, sen takana on 12x12'' paperilehtiöitä ja papereita.

Ja tässä on siis askartelupöytäni ja tuossa uusi lipasto. sen vieressä pöydällä on tuo Making memories tag maker jonka vasta loppu kesästä tai syksystä hommasin. Eli tälläiset on tilat. Tuohon pöydän taakse jää sellainen n.15 cm tila niin laitan varmaan sinne lokeron 12x12 '' papereilla. niin saan senkin tilan hyödyksi käytettyä.

2 kommenttia:

  1. Joo onhan sitä kertynyt, Mutta ihan yhtä paljon sitä näkyy olevan muillakin askartelijoilla, jos ei enemmänkin hih

    VastaaPoista