sunnuntai 31. tammikuuta 2010

SUNNUNTAI..
Toinen päivitys jo tälle päivälle. Tänään oli inspiraatio erittäin suuri, sillä pojan päivä unien aikana (puolentoista tunnin aikana) tein näin monta korttia, ikinä en ole kyllä noin vähässä ajassa noin monta korttia tehnyt. Nämä leimasin kuvat oli kuitenkin väritetty jo ennakkoon, eli niitä en tänään väritellyt. Yleensä menee tunti yhden kortin kanssa, kun leimasin kuvan värityksen laskee mukaan. Eli nyt olin huippu nopea.



















SUNNUNTAI
Tein eilen illalla tälläisiä kortteja.














lauantai 30. tammikuuta 2010

LAUANTAI
Tein juuri tuossa ukille onnittelukortin. Tällä kortilla osallistun myös Papertakeweekly challenge haasteeseen. This card take part in papertake weekly challenge.

torstai 28. tammikuuta 2010

TORSTAI
Eilen illalla tein taas kortin. Askartelen aina sen jälkeen, kun poikani menee nukkumaan.Tein eilen tälläisen kortin, jolla osallistun Wiff Of Joyn haasteeseen. Harvoin käytän keltaista askarteluissani, mutta tästä sitä löytyy.
This card take part in Wiff Of Joy challenge.

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

KESKIVIIKKO
Eilen illalla tein tälläisen hempeän sävyisen kortin, jolla osallistun Motiven haasteeseen.
This card take part in Motivet challenge.

maanantai 25. tammikuuta 2010

MAANANTAI
Eilen illalla tein taas kortin. Tällä kortilla osallistun Magnolia Stamploversin haasteeseen # 2.
This card take part in Magnolia stamplovers challenge # 2

lauantai 23. tammikuuta 2010

Tässä siis askartelutilani ja säilytyspaikkani:Tässä on pöydällä olevat cricut ja Xyron designrunner. Näistä laitteista tykkään tosi paljon. Tuossa kuvassa näkyy muutama Cricutin kasettikin myös. ja muutama valmis askartelu.Tässä pöydän vieressä tietokonepöydän puolella on tuollainen pieni lokero jossa säilytän 12x12'' papereita ja sitten tuollaisella avattavassa lokerikossa pientä tavaraa: kukkia, koristeita, nauhoja.

Pöydän laatikoissa säilytän papereita ja tarroja.


Pöydän kaapin puolella säilytän ylähyllyllä papereita, sitten alahyllyllä: Cuttlebug + stansseja, kimalleliimoja yms. ja tuossa keltaisessa on leimasimia. ja valmiita leimasinkuvia. Ei vaan kohta sovi tuohon keltaiseen laatikkoon ne.



Sitten tässä on erilleen oleva kaappi, jossa yhdessä raidallisessa laatikossa säilytän cricutin kasetteja, avaamattomia mustekasetteja Xyronille ja liimaa ja Fastenateria myös. Muissa laatikoissa ja tuossa kaapissa olevat tavarat on aivan uusia, eli joita en ole vielä käyttänyt. Yhdessä laatikossa on 3d tarroja, yhdessä kukkia, yhdessä nauhoja, yhdessä leimasimia, yhdessä confetteja yms, sitten tuossa pinossa on paperilehtiöitä, sen takana on 12x12'' paperilehtiöitä ja papereita.

Ja tässä on siis askartelupöytäni ja tuossa uusi lipasto. sen vieressä pöydällä on tuo Making memories tag maker jonka vasta loppu kesästä tai syksystä hommasin. Eli tälläiset on tilat. Tuohon pöydän taakse jää sellainen n.15 cm tila niin laitan varmaan sinne lokeron 12x12 '' papereilla. niin saan senkin tilan hyödyksi käytettyä.
SUNNUNTAI
Nyt pistän tähän viime päivien askartelun, yhteensä 4 korttia. Mielestäni tuo Wiff Of Joyn kortti on näistä kivoin. Olen nyt suunnitellut, että askartelunurkkaustani vähän sisustan. Kävin jo eilen ostamassa rautakaupasta sellaisen lokerikon, jossa säilytän kukkia. Sitten on tarkoitus ostaa clit it up jossain vaiheessa, laittaa nauharullille tanko seinälle ja pari pitkää hyllyä, ostaa joku kotelo 12x12'' papereille. Ja ostaa myös leimasinmusteille joku säilytysratkaisu, samoin leimasimille. Sekä nauhoille sellainen pussukka josta nauhoja tulee reiistä läpi. Tälläisiä suunnitelmia olisi. Tilat on aika rajalliset niin ei hirveän paljon pysty keksimään vaikka mitä, mutta alkaa tuo askartelupöytä joka on ollut mulla joku 4 vuotta, niin liian pieneksi säilytystiloilta käydä, niin jatkan tilaa seinälle. ja pitää kuitenkin cricut mahtua myös pöydälle. Tuon cricutin ostin joku 2-3 vuotta sitten ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Olisiko kellään hyviä askartelutarvikkeiden säilytysideoita??? Niitä otan mielellään vastaan.
Mutta tässä siis kortti, jolla osallistun Just Magnolia haasteeseen.
This card take part in Just Magnolia Challenge.



Tällä pinkin sävyisellä kortilla osallistun Papertake weeklychallenge haasteeseen.
This card take part in papertake weeklychallenge.
Tällä kortilla osallistun Wiff Of Joyn haasteeseen.
This card take part in Wiff Of Joy challenge.


Tässä on onnittelukortti mieheni työkaverille, joka täyttää huomenna 50 vuotta.

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

KESKIVIIKKO
Eilen illalla tein tälläisen kortin ja tällä osallistun Motiven haasteeseen.
This card take part in Motivet Challenge.

maanantai 18. tammikuuta 2010

MAANANTAI
Lauantaina koristelin kaverilleni synttärilahjaksi tuollaisen peltisen rasian. Tuon kortin tein jo tässä aiemmin haasteeseen.

lauantai 16. tammikuuta 2010

LAUANTAI
Tässä hempeän vaaleanpunaista. Tällä kortilla osallistun Anyone for anya haasteeseen. Tässä kortissa käytin tuollaisian helmitarrakoristeluja.
This card take part in Anyone for Anya Challenge.
LAUANTAI
Tällä kortilla osallistun Wiff Of Joyn haasteseen. Käytin tässä nyt ekaa kertaa nuita card candejä joita tilasin tässä the glitterpotista.
This card take part in Wiff Of Joy challenge


keskiviikko 13. tammikuuta 2010

KESKIVIIKKO
Tälläisen kortin tein eilen illalla. Laitoin nuihin kukkiin vähän kimallettakin, mutta ei taida oikein tuosta kuvasta erottua. Tällä kortilla osallistun Papertake Weeklychallenge haasteeseen. Tänään oli ihana postipäivä, minulle tuli kolme tilausta. Paperilehtiöitä, nauhoja, rusetteja, kukkia ja nappeja.
This card take part in Papertake Weeklychallenge.